UDOMLJAVANJE ZIVOTINJA > Udomljavanje životinja

Dule, pas tužne sudbine

(1/2) > >>

PMP:
Dule je pronadjen u jako losem stanju,bio je pregazen kolima,smrznut u snegu,srecom nasla ga je devojka koja ga je odmah odvela veterinaru,sad je potpuno zdrav pas,oziljak sto ima ce da zaraste i nista se nece videti,pa ce pored toga sto je dobar biti i lep   Jako je umiljat,voli decu i ljude,sa psima se dobro slaze.Ima 8 meseci.Srednjeg rasta. Telefon:0637123133-Jelena.

PMP:
Jos uvek je pomalo plasljiv,ali vrlo sarmantan i polako se opusta  :D.Devojka kod koje je ima agresivnu nemacku ovcarku,pa je Dule u stalnoj "opasnosti" od nje.  :cry:

Big Bad Fox:
kako je sladak
 sm love sm love sm love

Marso:
u cetvrtak kad sam isao u Sremsku Mitrovicu i bas kad sam ulazio u grad ispred mene neki mazgov u mercedesu udari psa ,nije se ni okrenuo a kamoli da je zastao,zurio sam i kasnio najstrasnije medjutim nisam se premisljao da stanem i pogledam sta se desava..bio je to koker,zenka,mnogo lepa,zuto-zlatne boje ali nije mogla da se pomeri a i imala je ogromnu rasekotinu u predelu ramena iz koje je sibala krv...odmah tu iz kuce je istrcao neki momak sa detetom,dete poce plakati,jaooooo straota bozija,strpah ga u auto,decko udje samnom i kod prvog veta a on neki nemozgovic,izgubio se,ne zna sta da radi,veruj te mi kad ga zadavio nisam,kuku si ga nama ko sve leci ove nase pse...pipizdim i brzo kod drugog koji na svu srecu neki cikica pred penzijom garant,dade psu neku inekciju,izasao sam nisam mogao da gledam...uglavnom da ne duzim pas je ok,rana zasivena...kad sam se vracao taj dan posle par sati svratim opet,tu je i devojcica (inace cerkica tog decka),ceka da vidi svog psa...ne mogu vam opisati taj sjaj u njenim ocima kad je ugledala svog ljubimca kako opet stoji,malo hramlje ali ce se zasigurno oporaviti.....ispostavilo se da su jos neka sirotinja,nisu imali ni da plate tog veterinara te naravno s obzirom da sam ga ja doneo izmirio sam to i ne zalim ni jedan dinar dat za to zuto,slatko cupavce a taj sjaj u ocima te devojcice vredi milione a ne par hiljada dindzi..............videcu sutra idem tamo da ih obidjem..................

puno srece Duletu u daljem zivotu  sm love

PMP:
Hahaha, i meni je PIMP u glavi,al' nisam mogla vise da smisljam   :D
Marso  :worth: malo ljudi bi stalo na tvom mestu,a za ostalo necu ni da pomislim... :cry: Drago mi je da je kuca dobro.
Dule je u Beogradu,potpuno se oporavio,jako je simpatican i drag.Ceka dom,kao sto rekoh,problem je nemacka ovcarka koja ga ne trpi,pa se Jelena trudi da se ne srecu po kuci,a to nije tako lako.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju